banner website025

Armoede door kinderogen

In de aanloop van de Werelddag tegen Extreme Armoede (17 oktober '21) bezochten bijna 300 leerlingen van 10 Aalsterse scholen de fototentoonstelling ‘Armoede door kinderogen’. De locatie was het Wereldhuis in deze stad.

De fotograaf, Wim Rosiers, kon bij elke foto een boeiend verhaal brengen. De beelden maakten veel indruk. Armoede is voor de bezoekers niet langer een vaag begrip.

Stof genoeg om op school verder te praten over het thema armoede.
Een ogen openende methodiek die we zeker kunnen aanbevelen.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Van 4 tot 16 oktober 2021 organiseert SOS Schulden op School de tentoonstelling “Armoede door kinderogen”. We bieden scholen uit de brede regio een rondleiding en begeleidende workshop aan. De tentoonstelling is ook toegankelijk voor het publiek op 16 oktober vanaf 10u. Wij nodigen u graag uit een kijkje te komen nemen.  Als locatie kozen we voor het Wereldhuis in de Nieuwbeekstraat 35, Aalst.  Parking Keizershallen bevindt zich op minder dan 100 meter van de locatie.

image001 (1)image002